Wat is een hard pak slaag incasseren?

Wat is een hard pak slaag incasseren?

18 mei 2024 0

In vecht-en zelfverdedigingssport is incasseren essentieel; een hard pak slaag krijgen en incasseren leert hen om nog beter mentaal en fysiek door te zetten. Zo’n hard pak slaag is best vervelend. In mijn eigen jeugd, zeg ik als mannetje uit 1970, was een pak slaag nog een hele gewone straf.

Wat is een hard pak slaag incasseren? Een combinatie van het tradionele army milling, iron mind conditioning, het tonen van gevechtsbereidheid, een mindset van door de pijn heen gaan, je emergency readiness mindset, je psychological robustness, het aan de kant zetten van je zelfmedelij en je moet gaan dealen met wat komen gaat. “Pain and suffering are the soil of strength and courage.”.

Of je nu wilt of niet, je wordt geconfronteerd met een een pijnlijke close hand to hand combat situatie met verbale agressie en fysiek geweld, waarbij je stressniveau de pijn uitstijgt. “Take control and fight back.”. Een mooie training om aan je veranderingsbereidheid, je weerbaarheid en zelfbeheersingsskills te werken.

Wat is pijn incasseren? Wat is milling? Wat is trainen op karakter? Wat is door de pijn heen gaan? Wat is iron mind conditioning? Wat betekent pijn met pijn bestrijden? Wat zijn body hardening techniques? Wat is emergency readiness mindset? Wat betekent alles geven? Wat is beast mode on? Wat moet je weten over incasseringsvermogen? Wat is persoonlijke veerkracht? Wat is Iron Body Conditioning? Wat is gevechtsbereidheid? Wat doet stress met je in een gevechtssituatie? Wat is lijden in stilte? Welke nadelen heeft zelfmedelijden? Als je denkt dat je niet verder meer kunt, kan je dan ook echt niet meer verder? Wat is coping? Wat is straftraining? Wat is een adaptieve mindset? Wat houdt mentale weerstand in? Wat is veranderingsbereidheid? Wat is ergens mee moeten dealen? Vechtsport als therapie: wat is dat? Wat zijn de voordelen van tegenslag? Waarom schamen we ons om te huilen?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar