Wat is een killing & merciless bare underfoot beatdown training?

Wat is een killing & merciless bare underfoot beatdown training?

23 oktober 2021 0

Veel vechtpartijen eindigen vaak op de grond. Het zogeheten grondvechten of wel een MMA brutal & violent beatdown. Zie hoe een basis grondgevecht training gaat met daarin pijnbeheersing en ademhalingtechniek tijdens het krijgen van brute en onvoorspelbare schoppen, trappen en stampen. Maar in meerdere stijlen van martial arts zie je gelijkwaardige uitdagende barefoot beatdown oefeningen. Een genadeloze bare underfoot beatdown training.

Bekijk hier onze merciless bare underfoot beatdown training.

Goed voor het uitdagen en het trainen van je ground fighting skills. Brute trappen krijgen met aan de andere kant steen. De meeste aanvallers zullen de logische, gemakkelijke en brutale route nemen om hun slachtoffer te schoppen en te stampen. De zogeheten barefoot stomping kicks (ook wel barefoot beatdown genoemd). Je tegenstander heeft hiermee een snel en krachtig wapen. Het is logisch om wat grondgevechttechnieken toe te voegen aan je workouts. Je ziet de attacks niet altijd aan komen.

Leren hoe je dit alles kunt voorkomen, moet daarom een ​​prioriteit zijn in je training en voorbereiding. De aanvaller heeft hiermee een winstpositie. Het is geen hogere wiskunde om te concluderen dat wanhopige personen wanhopige dingen zullen doen op zulke wanhopige momenten. Liggend trappen krijgen is een supergevaarlijke situatie. Je zult een manier moeten vinden om jezelf te beschermen. Het is nooit te laat om te leren te overleven op menten van onverwachte en spontane verrassingen. Pijnbeheersing en ademhalingstechniek zijn belangrijk met een brutal & violent barefoot beatdown training. “Feel the pain and fear and do it anyway”.

Wat is Iron Body Martial Arts? Waar is stalen buikspieren trainen goed voor? Wat is ijzeren vuist of vuisten van staal training? Hoe overwin je de angst om klappen te krijgen? Wat is conditionering? Wat is Iron Body Conditioning?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar