Gevechtsbereidheid training bij Dutch Unlimited?

Gevechtsbereidheid training bij Dutch Unlimited?

12 april 2024 0

Gevechtsbereidheid, dit wil zeggen, dat hij of zij de overtuiging moet hebben de tegenpartij succesvol te kunnen neutraliseren of uitschakelen. Het paraat (gevechtsklaar) staan om het gevecht aan te gaan en er altijd met full power in gaan. Gevechtsbereidheid is er op alle niveaus in dit leven. Dat hoeft niet altijd militair te zijn.

Onze expertise is het leren omgaan met emotie, agressie en geweld in allerlei soorten van situaties. Dat is voor ons een combinatie van situational awareness, actie-intelligentie, met ingredienten uit het trainen van weerbaarheid, agressietrainingen-en coaching en daarbij elementen uit de vecht-en zelfverdedigingssport.

Leren functioneren onder (extreme) omstandigheden, zoals tijdens realistische situaties op straat, in je privé, tijdens werktijd of op school. Het verbeteren van je mindset en je vechtmentaliteit. Gevechtbereidheid is preventie en je vooral niet leiden door angst. Er is meer nodig dan alleen stoer en sterk zijn. Wij noemen dit ook wel iron mind conditioning. Onze pijlers zijn: zelfvertrouwen, zelfredzaamheid, zelfverdediging, zelfbehoud, zelfbeheersing, actie-intelligentie en ook zeker de gevechtsbereidheid.

Naast het mentale (grenzen verleggen), zoals het omgaan met acute stress en paniek, vermogen verliezen te accepteren, durf tonen, doorzettingsvermogen en mentale voorbereiding, zitten hier ook fysieke trainingsmethoden in verwerkt. Wij doen dit in de vorm van gevechtsbereidheidparcours of circuits met een scala aan gerichte en functionele oefeningen.

Wat is gevechtsvermijding? Heb je invloed op je eigen mindset? Wat is gevechtsbereidheid? Kun je gevechtsbereidheid trainen? Wat is (CSR) Combat Stress Reaction? Wat is voorwaartse actie? Wat betekent face your demons? Wat is de relatie tussen angst, spanning en pijn? Wat is een adaptieve mindset? Wat is HSRT? Wat is reality based self defense training? Wat is pijn incasseren? Wat zijn de voordelen van tegenslag? Wat is emergency readiness mindset?

Klik hier voor ons
This is default text for notification bar